Nieuws

Nieuwe website gelanceerd!

1 april 2016  ·  Bestuur & redactie Dutch Birding Association

Welkom op de geheel vernieuwde website van Dutch Birding! Het afgelopen jaar is er door een team hard gewerkt om de website te lanceren.

In aanloop naar de lancering zijn wel al dieper ingegaan wat deze nieuwe website te bieden heeft. Naast het geheel nieuwe ontwerp, gebaseerd op een vernieuwde huisstijl die u ook zult terug gaan zien in onze overige uitingen, zijn de belangrijkste vernieuwingen de integratie van de drie websites dutchbirding.nl, dutchbirdalerts.nl en dutchavifauna.nl. En met één account waarvanuit je al je toepassingen kunt bereiken en beheren.

Verder nieuw is het voor leden digitaal beschikbaar zijn van alle Dutch Birdings, tot en met het meest recente nummer. Ook de opzet van de fotogalerij en de mogelijkheden ten aanzien van het plaatsen van reacties, samengevoegd in een forum, zijn vernieuwd.

En dit is nog maar het begin. Ook na de lancering wordt er doorgewerkt aan het verder doorontwikkelen van de website, met een geavanceerde zoekfunctie en een geheel Engelstalig, op de WP (West-Palearctische gebied) gericht portaal.

Deze nieuwe website zien wij als belangrijke stap voor Dutch Birding om het platform te zijn waar vogelaars zowel actueel nieuws en informatie kunnen vinden over interessante en zeldzame soorten in Nederland, als in het West-Palearctisch gebied. Dit alles op de accurate en gedegen wijze die u van ons mag verwachten.

Namens Dutch Birding willen wij alle medewerkers bedanken die zich de afgelopen periode hebben ingezet in het  realiseren van deze pittige opgave. Bijzondere dank voor Arnold Meijer en Jeroen van Vianen.


Bestuur & redactie Dutch Birding AssociationWelcome to the brand new website of Dutch Birding!

The last couple of months we have worked hard to bring you a fresh new design and many improvements. Most importantly our three sites dutchbirding.nl, dutchbirdalerts.nl and dutchavifauna.nl have been merged and are now accessible from a single account.

Members now have access to all back issues of our magazine Dutch Birding. Also, the layout of the photo gallery has changed, as well as the options for placing comments with content and response to other users.

And this is just the start, as we are still working on improvements like a powerful search engine and a portal on WP-birding in English.

We would like to thank all people involved in the work for this site, Arnold Meijer and Jeroen van Vianen in particular.Board and editors Dutch Birding Assocication