Nieuws

Gratis oude nummers tijdschrift Dutch Birding en enkele andere items

12 december 2019  ·  Remco Hofland

Dutch Birding brengt haar voorraad oude nummers van het tijdschrift Dutch Birding drastisch terug. Bestuur en redactie bieden aan begunstigers de mogelijkheid om de komende anderhalve maand aan te geven welke oude nummers, jaargangen en/of index ze willen hebben. Deze geven we je dan op de Dutch Birding Dag van zaterdag 1 februari 2020 in Naturalis te Leiden in een doosje of (biologisch afbreekbaar) tasje mee. Ook enkele andere items worden opgeruimd (zie hieronder).

Hoe gaat het in zijn werk?
Stuur een e-mail naar opruiming@dutchbirding.nl. Vermeld hierin je naam en in welke nummers, indexen en/of overige materialen je geïnteresseerd bent en of je op de Dutch Birding Dag bent.

Mocht je niet bij de Dutch Birding Dag zijn, dan kan je tot en met eind januari 2020 in Santpoort-Zuid gratis oude nummers en overige zaken ophalen (mits voorradig). Vermeld in het laatste geval in je e-mail een telefoonnummer en een voorkeursdatum en -tijd, dan kijken wij of we een afspraak kunnen maken voor het ophalen.

Je ontvangt van het bestuur z.s.m. een e-mail met daarin welke oude nummers en overige items van je verlanglijstje nog beschikbaar zijn.

Wie komt voor deze actie in aanmerking?
Deze aanbieding geldt voor personen die op het moment van afhalen begunstiger zijn van Dutch Birding. Bij het afhalen (in Santpoort-Zuid of op de Dutch Birding Dag) moet je je in verband hiermee kunnen legitimeren (rijbewijs of een ander document met pasfoto is voldoende).

Dutch Birding houdt een kleine voorraad aan. Ook na deze actie kunnen via de webshop dus nog oude nummers worden besteld.

Namens redactie en bestuur,

Remco Hofland


Naast oude nummers van de meeste jaargangen zijn ook de volgende items gratis verkrijgbaar:

  • CD: Introduction to vocalizations of crossbills in north-western Europe
  • DVD: Jaaroverzicht 2011
  • DVD: Jaaroverzicht 2012
  • DVD: Jaaroverzicht 2004 t/m 2013
  • Boekje: Birders aan de andere kant van de kijker (‘smoelenboek’)
  • Boekje: Vogels nieuw in Nederland, waarnemingen van zeldzame vogels in ons land